Προτεραιότητα για την Ελλάδα η απευθείας αεροπορική σύνδεση Σεούλ

Προτεραιότητα για την Ελλάδα η απευθείας αεροπορική σύνδεση Σεούλ


Προτεραιότητα για την Ελλάδα η απευθείας αεροπορική σύνδεση Σεούλ – Αθήνας

Η κα Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε με επιτελικά στελέχη των ταξιδιωτικών ομίλων KAL και Hanjin Travel, και της Korean Air, με στόχο την άμεση ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από τη Νότια Κορέα προς την Ελλάδα με προτεραιότητα τη δρομολόγηση της απευθείας πτήσης Σεούλ – Αθήνας.

Προτεραιότητα για την Ελλάδα η απευθείας αεροπορική σύνδεση Σεούλ

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά στη Σεούλ, όπου βρίσκεται στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην 7η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη του Παγκοσμίου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών. Η κα Κουντουρά συναντήθηκε με υπουργούς της κορεατικής κυβέρνησης και με κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες και ταξιδιωτικούς ομίλους της Νότιας Κορέας, για την ενίσχυση της συνδεσιμότητας των δύο χωρών.

Προτεραιότητα για την Ελλάδα η απευθείας αεροπορική σύνδεση ΣεούλΗ υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά με τον πρόεδρο του Hanjin Travel Park In-chai, τον αντιπρόεδρο του KAL-PAK κAn Kyowook και τον γενικό διευθυντή της KAL tours Park Dongryong.

Η υπουργός, τόσο στις επαφές της με τον υπουργό Πολιτισμού & Τουρισμού της Νότιας Κορέας, Do Jong-hwan, και την υπουργό Βετεράνων, Pi Woo-jin, όσο και με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κυβερνώντος Δημοκρατικού Κόμματος και επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας ελληνο-κορεατικής φιλίας, Hong Young-pyo, τόνισε τους ισχυρούς δεσμούς των δύο χωρών και την αναγκαιότητα δρομολόγησης απευθείας αεροπορικής σύνδεσης μεταξύ Σεούλ – Αθήνας. Αμφότεροι οι υπουργοί και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος δεσμεύτηκαν να στηρίξουν την πρωτοβουλία της κας Κουντουρά.

Η υπουργός επιπλέον συναντήθηκε με επιτελικά στελέχη των κορυφαίων ταξιδιωτικών ομίλων KAL και Hanjin Travel, και της Korean Air, με στόχο την άμεση ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από την Νότια Κορέα προς την Ελλάδα με προτεραιότητα τη δρομολόγηση της απευθείας πτήσης Σεούλ-Αθήνας.

Προτεραιότητα για την Ελλάδα η απευθείας αεροπορική σύνδεση Σεούλ
Η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά με τον επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας ελληνο-κορεατικής φιλίας, Hong Young-pyo.

Όλες οι πλευρές δεσμεύτηκαν να συνεργαστούν πιο στενά με το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ για την επιτάχυνση των διαδικασιών που θα οδηγήσουν στη δρομολόγηση της νέα αεροπορικής σύνδεσης ενόψει της επόμενης θερινής τουριστικής περιόδου, το 2019.

Η κα Κουντουρά επίσης πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις με κορυφαία στελέχη της κορεατικής βιομηχανίας του θεάματος για την προβολή της Ελλάδας σε όλη την Ασία μέσω του κινηματογράφου, της τηλεόρασης, της μουσικής και της μόδας.

Στις συναντήσεις παρέστη και η πρέσβης της Ελλάδας στη Νότια Κορέα, κα Ιφιγένεια Κοντολέοντος.

Στη φωτογραφία, η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά με τον αντιπρόεδρο της Korean Air Lee Jinho, τον γενικό διευθυντή της Korean Air Hoon Jun και την πρέσβη της Ελλάδας στην Κορέα κα Ιφιγένεια Κοντολέοντος.Πηγή:www.in.gr